Zoneterapi – søvnproblemer

Mange danskere sover for lidt eller for dårligt og det har store konsekvenser både for vores sundhed generelt og for hvordan vi fungerer i vores hverdag. Kroppen har brug for søvn og hvile for den kan nulstille og optimere en lang række funktioner som for eksempel vores nerve og hormonsysstem, hjernen “renses” og dagens indtryk bearbejdes og opmagasineres.

Konsekvenserne af lang tids dårlig søvn

Konsekvenserne af lang tids dårlig søvn kan betyde at vi får en lang række symptomer som bla koncentrationsbesvær, lav energi, uoplagthed og dårligt humør, der på både kort og lang sigt foringer vores livskvalitet og som gør os syge, hvis ikke vi gør noget ved det. Den nemme løsning mange vælger er at benytte sovemedicin, problemet er bare at det for det første ikke giver en naturlig søvn og for det andet som regel giver bivirkninger i form af “hangover”, så symptomerne forværres.

Hvordan hjælper zoneterapi?

Zoneterapi er et naturligt og langt sundere alternativ, der ud over den giver en bedre søvn, samtidig giver et pusterum fra en hektisk hverdag de fleste har, i den tid behandlingen modtages. Under en zoneterapi behandling påvirkes alle de systemer der optimeres og nulstiles under søvn, så de selvhelende processer kroppen forsøger at udføre under søvn, hermed optimeres under og efter behandlingen.

Vores søvncenter bearbejdes og kroppen afslappes, så det bliver lettere at falde i søvn om aftenen efter en behandling.

Behandlingen er yderst effektiv til alle – også babyer.

Zoneterapi wellnessinspiration

Læs mere om zoneterapi eller bestil tid her: