Øreakupunktur

Behandling med øreakupunktur minder på mange måder om zoneterapi, her benyttes primært nåle fremfor tryk og massage, men det er de samme zoner der behandles i ørene som under fødderne. Vores krop er aftegnet som et landkort i vores øre på nøjagtig samme måde som under fødderne, punkterne ligger selvfølgelig meget nærmere hinanden pgra ørets størrelse i forhold til fødderne, så derfor er de enkelte punkter nemmere at ramme præcist ved at benytte nåle.
De fleste ubalancer og gener vi kan have i vores krop kan behandles med øreakupunktur, derudover bruges det med stor succes i forbindelse med rygestop og afvænninger i det hele taget, samt regulering af sukkertrang og vægttab. Afvænnings og regulerings behandling er som regel 6 ugers behandlinger hvor der bruges en speciel slags nåle – permanåle, man kan gå med i flere dage af gangen for at opnå en konstant påvirkning af de involverede punkter.
Øreakupunktur er en meget effektiv behandling af allergier, der kan gøre livet noget nemmere for dem der har det, i den periode hvor allergien er værst.
Ved behandling af børn benyttes ikke nåle men små frøkapsler, der stimulerer det aktive punkt og skaber bevægelse og Balance i det belastede område i kroppen.
Man kan med fordel kombinere zoneterapi og øreakupunktur, for at opnå en kraftigere påvirkning af de belastede områder i kroppen – for eksempel ved smerteudbrud.