Naturlig sundhed

Naturlig sundhed er den sundhed vi har når vi er raske og uspolerede i vores krop, når vi ikke har nogen gener der begrænser os og vi kan alle de ting vi gerne vil – leve det liv der giver os kvalitet.

Desværre er der ikke ret mange voksne mennesker der har den naturlige sundhed, over 80% af Danmarks befolkning har en eller flere gener der påvirker dem i deres dagligdag og har derved også en nedsat livskvalitet – lidt absurd kan man sige når vi har alle forudsætninger for at kunne leve et sundt og godt liv.

Naturlig sundhed er resultat af kroppens evne til at genopbygge/hele alt det vi bryder ned ved bare at være i live, basis for at kroppen/cellerne kan udføre arbejdet er, at vores celler dannner Redox Signalmolekyler der sørger for cellernes funktion, kommunikation og restitution. Dannede vores celler ikke Redox Signalmolekyler ville vi ikke kunne leve da alle processer ville gå i stå.

Det betyder at vi alle danner Redox Signalmolekyler men alligevel står det skidt til med den naturlige sundhed. Forklaringen er at vi bryder mere ned end kroppen kan nå at genopbygge, dels fordi den naturlige produktion af Redox Signalmolekyler falder med alderen, men ligeså meget fordi vi lever som vi gør – spiser og drikker for meget og forkert, får enorme mængder tilsætningsstoffer igennem vores mad og vores luft,  indånder forurenet luft fra både industri, parfume og rengøringsartikler, bevæger os for lidt, er stressede i vores hverdag osv.

Alt sammen ting der bryder os ned og fjerner os mere og mere fra den naturlige sundhed.

Derfor giver det mening at give kroppen sine forudsætninger for heling tilbage, så mange flere kan opnå naturlig sundhed og dermed øget livskvalitet.

Skriv til mig, hvis du har er spørgsmål eller bestil produkterne her: