ASEA VIA

Langvarig sundhed afhænger af den rigtige ernæring. Selv det mest bevidste valg af fødevarer, giver dig måske ikke de næringsstoffer, du har brug for, hvis du skal holde dig sund og rask. Tilskud kan være en glimrende måde at udfylde hullerne på.

Gør dine tilskud, hvad du tror de gør?

ASEA VIA er præcist, hvad dets navn antyder: vejen til fuldstændig og langvarig velvære. Næringsstofferne i denne serie af kosttilskud giver det ernæringsmæssige grundlag for at få ægte og fuld velvære.

 • ASEA® VIA Source™, whole food og mikronæringsstoffer kompleks
 • ASEA® VIA Biome™, et probiotisk og præbiotisk kompleks
 • ASEA® VIA Omega™, formel til hjerte, hjerne og syn

Kig efter BIOVIA™ på etiketten

Hvert produkt i ASEA VIA-serien, indeholder et unikt ogvaremærket kompleks af næringsstoffer, specielt sammensatfor at maksimere dine ernæringsmæssige fordele.

ASEA VIA SOURCE
Whole Food og Mikronæringsstoffer Kompleks

Selv om det er rigtigt, at du kan efterligne et naturligt vitamins kemiske sammensætning, er spørgsmålet, om din krop kan
optage det på helt samme måde, som den gør det med naturlige næringsmiddelkilder.
ASEA® VIA Source™ er ikke bare kemiske forbindelser, der svarer til de rigtige næringsstofkasser. Det er fremstillet af fødevarer, der naturligt leverer disse næringsstoffer. Næsten på samme måde som en plante omsætter næringsstoffer fra jord til noget spiseligt, kommer vitaminerne og mineralerne i VIA Source fra en plantebaserert
glykoprotein fermentering. Denne proces laver et protein
matrix – en stabil fødevareform kroppen genkender ASEA VIA Source er en varemærket blanding af nøje udsøgte næringsstoffer, vitaminer, mineraler, pytonæringsstoffer,
økologiske super foods, spormineraler og enzymer og indeholder ASEAs varenærkede BioVIA™ Source som tilfører de nødvendige komponeneter der sikrer en optimal biotilgængelighed.

 • Understøtter generel velvære og ernæring i kroppen.
 • Hjælper med at optagelsen af næringsstoffer sammen med den varemærkede BioVIA™ Source complex.
 • Får næringsstoffer til at arbejde sammen med ASEA’s patentbaserede redoxteknologi

BioVIA Source Kompleks

ASEA VIA Source indeholder BioVIA Source kompleks.
En unik blanding af enzymer specielt sammensat til
et varemærket kompleks der har vist sig at
optimere optagelsen af næringsstoffer.

ASEA VIA BIOME
Probiotisk og Præbiotisk Kompleks

De milliarder af mikrober der lever i din tarm former dit mikrobiome. En unik fællesskab af organismer, som har til opgave at samarbejde med hinanden. De forskellige arter af mikroorganismer arbejder for at
sikre balance i tarmfloraen. De beskytter dig mod udefrakommende
bakterier og hjælper med at optage næringsstoffer fra din mad. Dit generelle velvære afhænger af at mikrobiomet er i balance med din krop. Forstyrrelser såsom medicin, miljøgifte, sygdom, ubalanceret kost og intollerance overfor fødevarer kan forstyrre denne balance med negative følger.
Brilliant sammensat. ASEA VIA Biome indeholder hele 16 probiotiske stammer såvel som prebiotika der er en vigtig forløber for at nære mikrobiomet.

ASEA VIA Source er en varemærket blanding af nøje udsøgte næringsstoffer, vitaminer, mineraler, pytonæringsstoffer, økologiske super foods, spormineraler og enzymer og indeholder ASEAs varenærkede BioVIA™ Source som tilfører de nødvendige komponeneter der sikrer en optimal biotilgængelighed.

 • Fungerer som synbiotisk produkt
 • Indeholder 16 unikke probiotiske stammer, for maximal fordele.

BioVIA Biome Kompleks

ASEA VIA Biome indeholder BioVIA™ Biome Complex, en sammensætning af præbiotika nøje sammensat med Glat-elm for at kunne virke som føde for den menneskelige tarmflora og hjælper med at skabe et godt miljø for dem at “blomstre” i.

ASEA VIA OMEGA
Formel til hjerte, hjerne og syn

Omega-3-fedtsyrer er værdifulde flerumættede fedtsyrer, der findes
i fersk fisk. De spiller især en rolle i forhold til sundhed. Fysiologisk set er EPA (eicosapentaenoic acid) og DHA (docosahexaenoic acid) de vigtigste af disse fedtsyrer. Menneskekroppen kan ikke selv
fremstille disse i tilstrækkelige mængder, så de skal indtages. Da den typiske kost mangler disse vigtige fedtsyrer, er det vigtigt at indtage et supplement, og det kan enten ske via en afbalanceret kost eller ved kosttilskud. En utilstrækkelig mængde omega-3-fedtsyrer i kosten kombineret med for stort indtag af omega-6-fedstyrer menes at være en medvirkende
årsag til en række forskellige og almindeligt forekommende
sundhedsproblemer. ASEA VIA Omega fremstilles af branchens
friskeste fiskeolie, vildtfanget fra en naturlig, bæredygtig kilde og sikrer både EPA og DHA i naturlige forhold for at hjælpe med optagelsen.

 • DHA bidrager til vedligeholdelse af normal hjerne- og synsevne.
 • Giver naturlige EPA- og DHA-forhold for at hjælpe med optagelse
 • EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion.

KLASSENS BEDSTE INGREDIENSER:

Fiskeolie udvundet af vildtfanget sejfisk for at opnå omega-3-fordele

 • Den fineste naturlige havtornolie, der opnås gennem en altafgørende proces til væskeekstraktion
 • Koldpresset olie fra granatæblekerner som kilde til omega-5
 • Astaxanthin på grund af dens virkningsfulde antioxiderende evne
 • Citronolie fra naturligt voksende plantedyrkninger ekstraheret uden kemiske opløsningsmidler

Skriv til mig, hvis du har et spørgsmål eller bestil produkterne her: