Zoneterapi wellnessinspiration

Zoneterapi – Astma

For at forstå hvordan zoneterapi har effekt på astma, må man først sætte sig ind i hvad zoneterapi er. De fleste kender efterhånden til zoneterapi som er en behandling med tryk/massage under fødderne.

Hele vores krop er repræsenteret under vores fødder som et landkort over kroppen, ved at påvirke de forskellige områder/zoner med tryk og massage kan vi forbedre funktionen af de forskellige områder.

Kroppen forsøger altid at skabe Balance så alle processer, organer og muskler kan fungere optimalt, men vi har en tendens til at belaste vores krop mere end godt er og det medfører blokeringer af forskellig art, som ofte giver sig udslag i en eller anden form for ubehag eller smerte.

Vedvarende belastning kan give sig udslag i forskellige sygdomme, som for eksempel astma. Utrolig mange mennesker lider af astma – mellem 250.000 og 300.000 voksne danskere og 8-10 % af danske skolebørn har astma og for mange af dem påvirker det deres livskvalitet. For de fleste er astma en kronisk tilstand der behandles medicinsk, men der er også alternativer som zoneterapi der har en fantastisk effekt og absolut ingen bivirkninger har. Når zoner under fødderne stimuleres, understøtter det kroppens forsøg på at opnå den Balance den hele tiden tilstræber at have, så vi kan have det godt i vores krop.

Læs mere om zoneterapi eller bestil tid her: