Asea Danmark

Asea har eksisteret i Danmark siden 2012 – firmaet blev grundlagt i 2009 så det er et relativt nyt firma og stadig ukendt for de fleste.

Men det er kun et spørgsmål om tid.

Alle mennesker har brug for Asea og alle mennesker med positivt livssyn er velkomne som partnere eller kunder i mit Asea team. Det betyder at vi hele tiden bliver flere til at udbrede kendskabet til Asea i Danmark og andre steder i verden og at vores teams vokser.

Det er ikke helt til at sige hvor mange mennesker der kender og arbejder aktivt med at udbrede kendskabet til Asea, som jeg har besluttet at gøre. En del der bruger Asea’s produkter er kunder, hvilket vil sige de er brugere af produkterne, men ikke aktivt går ud og fortæller om det til andre. Det er absolut heller ikke et krav at skulle fortælle andre om det, men det er en mulighed alle kan benytte sig af hvis de vil.

Personligt synes jeg det er fantastisk at kunne tilbyde banebrydende produkter, der hjælper vores celler til at restituere sig selv, på nøjagtig samme måde som kroppen fra naturens side gør det.

Efter mange års arbejde som sygeplejerske i det etablerede sundhedsvæsen, hvor næsten al behandling indebærer brug af medicin der altid har en bivirkning, synes jeg det er dejligt befriende at kunne tilbyde 100% naturlige produkter, der for det første er let genkendelige for kroppen og for det andet på ingen måde har nogen bivirkninger – netop fordi vi i forvejen har molekylerne i vores krop.

Skriv til mig, hvis du har et spørgsmål eller bestil produkterne her: