Cellular healing

Cellular healing er hvor al healing og genopbygning starter i vores krop, det er en konstant proces der hele tiden er i gang fra det øjeblik vi bliver født til vi dør. Helt grundlæggende kan man sige at vores krop består af to ting – saltvand og celler.

Mængden af saltvand udgør ca 70% og resten er en sammensætning af trillioner af celler, som hver især er specialiserede i at få det ene eller det andet til at fungerer i kroppen – der er lever, lunge, hjerte og tarmceller, hud, hår, hjerne og knogle celler osv.

I alle celler er en løbende proces i gang med at danne energi – ATP,  så organer, bevæg apparat og væsker i kroppen holdes i bevægelse. I den proces hvor energien dannes, opstår også Redox Signalmolekyler. Kendskabet til Redox Signalmolekyler er ikke ny, men kendskab og viden om Signalmolekylernes funktion er relativ ny – ca 20 år og derfor forskes der fortsat meget i denne relativ nye videnskab.

De foreløbige resultater er absolut banebrydende og mange forskere udtaler at det er det største gennembrud indenfor sundhedsfremme, siden opdagelsen af Penicillin tilbage i 1940`erne.

For 9 år siden lykkedes det videnskabsmænd og forskere at fremstille Redox Signalmolekyler identiske med kroppens egne, udenfor kroppens celler så vi i dag kan indtage Redox Signalmolekyler som et dagligt tilskud og på den måde hjælpe vores krop til at holde sig sund og rask, på trods af alle de udfordringer vi byder den i det daglige. På den måde kan vi leve bedre med større livskvalitet, samtidig med vi bliver ældre.

Skriv til mig, hvis du har et spørgsmål, eller bestil produkterne her: