Increased bloodflow

Increased blodflow – øget blodgennemstrømning er vigtigt og altafgørende for en heling af et område kan finde sted hurtigst muligt. Det der sker når et område får en øget tilstrømning af blod er, at skadede celler – skadet væv, kan blive transporteret væk fra området så ilt og næringsstoffer kan genopbygge det læderede område.

Vi kender allesammen til symptomerne når vi for eksempel får en forstuvning, der opstår hævelse og vi får ondt – vi gør hvad vi kan for at nedsætte hævelsen fordi vi ved at det hjælper på at blodet bedre kan strømme igennem området. Det er ikke sikkert vi tænker så meget over hvad der egentlig sker, men vores erfaring fortæller os at det virker.

Det samme sker når vi har en infiltration, vi har ikke nødvendigvis en synlig hævelse men når vi massere området kan vi mærke en ansamling/hårdhed i området hvor vi har ondt. På trods af smerten masserer og bevæger vi området fordi vi ved det virker, vi tænker måske ikke over hvorfor men i begge tilfælde gælder det om at får en øget blodgennemstrømning til området, så affaldsstoffer, skadet væv  og væskeophobning kan blive transporteret væk fra området, så ilt og næring kan genopbygge.

Alle disse processer sker pr automatic også uden vores indblanden, baggrunden for at det kan ske er at vores celler danner Signalmolekyler som er grundlaget for cellernes kommunikation, funktion og restitution. Dvs at vi ved at tilføre kroppen yderligere mængde Redox Signalmolekyler, kan fremme helingen/genopbygningen af skadede områder.

Asea er verdens første produkt, som indeholder Redox Signalmolekyler, og er 100% identisk med de Redox Signalmolekyler kroppen selv danner, derfor kan alle tåle Asea.

Skriv til mig, hvis du har et spørgsmål eller bestil produkterne her: