Rynkebehandling

De fleste mennesker især kvinder, vil gerne se yngre ud end vi er, selv om årene går for os allesammen.

Det er ikke “in” at ældes og vi gør alverdens ting i forsøg på at bevare vores ungdommelige hud, desværre vælger mange at bruge produkter med kemisk indhold der kan give langt alvorligere gener end det at blive ældre gør.

Vælger vi at bruge en hudplejeserie der samtidig er en rynkebehandling, så vælg en der er naturligt fremstillet, en der er indeholder molekyler der er genkendelige for kroppen og som hjælper hudcellerne til at regenere hurtigere som da vi var yngre.

Renu Advanced er en hudplejeserie der indeholder molekyler, som fremmer cellernes naturlige evne til regenerere – altså identiske med det kroppen gør helt af sig selv.

Vores udfordring ved at leve er, at kroppen med alderen bliver langsommere til at regenerere og derfor begynder vi at ældes – få rynker. Renu Advanced tilfører huden de molekyler der gør, at hudens celler kan regenerere langt hurtigere, så vi derved får vi en yngre udseende hud.

Der er absolut ingen tilsætningsstoffer eller kemiske forbindelser i Rernu Advanced, Cleanser og Moisterizer er baseret på planter og blomster, Renu28 og Serum indeholder Redox Signalmolekyler der er 100% naturligt og native to the body – identisk med kroppens egen produktion af Redox Signalmolekyler.

Skriv til mig, hvis du har et spørgsmål eller bestil produkterne her: