Rynkebehandling

De fleste mennesker især kvinder, vil gerne se yngre ud end vi er, selv om årene går for os allesammen.

Det er ikke “in” at ældes og vi gør alverdens ting i forsøg på at bevare vores ungdommelige hud, desværre vælger mange at bruge produkter med kemisk indhold der kan give langt alvorligere gener end det at blive ældre gør.

Vælger vi at bruge en hudplejeserie der samtidig er en rynkebehandling, så vælg en der er naturligt fremstillet, en der er indeholder molekyler der er genkendelige for kroppen og som hjælper hudcellerne til at regenere hurtigere som da vi var yngre.

Renu Advanced er en hudplejeserie der indeholder molekyler, som fremmer cellernes naturlige evne til regenerere – altså identiske med det kroppen gør helt af sig selv.

Vores udfordring ved at leve er, at kroppen med alderen bliver langsommere til at regenerere og derfor begynder vi at ældes – få rynker. Renu Advanced tilfører huden de molekyler der gør, at hudens celler kan regenerere langt hurtigere, så vi derved får vi en yngre udseende hud.

Renuadvanced- Powered by Redox

En ny opdateret hudplejeserie, bestående af 

  • Foaming Cleanser
  • Balancing Toner
  • Glow Serum 
  • Hydrating Cream

Fire enkle trin til en sund og ungdommelig hud

  1. Powered by Redox Foaming Cleanser, renser blidt din hud uden at fjerne naturlige olier. Hjælper huden med at forblive hydreret og beskyttet. 
  2. Powered by Redox Balancing Toner, opfrisker og afbalancerer. Hjælper med at mindske rødme og hudfølsomhed, mindsker forstørrede porer og understøtter hudens naturlige beskyttelsesbarriere.
  3. Som tilvalg anbefales her den unikke Renu28 – et boost af kroppens egne Redox Signalmolekyler, der fremmer dannelsen af nye og sunde celler.
  4. Powered by Redox Glow Serum, hjælper dine hudceller til at forny sig hurtigt, giver energi til din hud og udjævner farveforskelle. Styrker hudens naturlige barriere.
  5. Powered by Redox Hydrating Cream, plejer og tilfører fugt til din hud, den hjælper desuden med at fremme mere fast og glattere hud.

Powered by Redox Energy, et afbalanceret energiboost

Redox Energy understøtter cellulær ydeevne, ved at øge antallet af co-enzymer og antioxidanter som fører til øget energiproduktion. Hjælper til at opnå naturlig Redox homeostase og afbalancere dine energi.

 

Powered by Redox Mind, styrker hjernens sundhed

Redox Mind forbedrer interaktionen mellem din hjernes nerveceller ved at styrke forbindelsen mellem neurotransmittere. Hjælper til hurtigere tænkning, bedre overblik, opmærksomhed og hukommelse.

 

Powered by Redox Mood, giver forstærket følelse af fred og ro

Redox Mood regulerer kroppens mængde af stress hormoner og giver derved en større ro både cellulært og følelsesmæssigt. Hjælper til bedre søvn og afslapning.

Skriv til mig, hvis du har et spørgsmål eller bestil produkterne her: