ASEA

Redox Signalmolekyler

Asea er verdens første produkt, som indeholder Redox Signalmolekyler.

Asea er 100% identisk med de Redox Signalmolekyler kroppen selv danner, derfor kan alle tåle Asea.

Redox Sinalmolekyler er essentielle for at vi er i live. Vi danner Signalmolekyler når der bliver produceret energi (ATP) i vores celler. Redox Signalmolekyler er forudsætning for at vores krop kan restituere og genopbygge og for at vi kan optage næringsstoffer og antioxidanter.

Vores vigtigste antioxidant Gluthatione som vi selv danner, er forudsætning for reduktion af oxidativ stress. Asea øger produktionen af Gluthation op til 500%. Alle sygdomme udspringer af oxidativ stress.

Jo ældre vi bliver, jo færre Redox Signalmolekyler danner vi. Derfor ser vi tegn på aldring i huden og mærker det i vores krop. Stress, dårlig søvn, forurening, tilsætningsstoffer og andre miljøfaktorer, nedbryder vores forsvar. Derfor har vi brug for flere Redox Signalmolekyler.

Asea er et dagligt tilskud af Redox Signalmolekyler. Asea holder dig yngre længere med øget vitalitet, styrke og udholdenhed.

Renuadvanced- Powered by Redox

En ny opdateret hudplejeserie, bestående af 

  • Foaming Cleanser
  • Balancing Toner
  • Glow Serum 
  • Hydrating Cream

Fire enkle trin til en sund og ungdommelig hud

  1. Powered by Redox Foaming Cleanser, renser blidt din hud uden at fjerne naturlige olier. Hjælper huden med at forblive hydreret og beskyttet. 
  2. Powered by Redox Balancing Toner, opfrisker og afbalancerer. Hjælper med at mindske rødme og hudfølsomhed, mindsker forstørrede porer og understøtter hudens naturlige beskyttelsesbarriere.
  3. Som tilvalg anbefales her den unikke Renu28 – et boost af kroppens egne Redox Signalmolekyler, der fremmer dannelsen af nye og sunde celler.
  4. Powered by Redox Glow Serum, hjælper dine hudceller til at forny sig hurtigt, giver energi til din hud og udjævner farveforskelle. Styrker hudens naturlige barriere.
  5. Powered by Redox Hydrating Cream, plejer og tilfører fugt til din hud, den hjælper desuden med at fremme mere fast og glattere hud.

Powered by Redox Energy, et afbalanceret energiboost

Redox Energy understøtter cellulær ydeevne, ved at øge antallet af co-enzymer og antioxidanter som fører til øget energiproduktion. Hjælper til at opnå naturlig Redox homeostase og afbalancere dine energi.

 

Powered by Redox Mind, styrker hjernens sundhed

Redox Mind forbedrer interaktionen mellem din hjernes nerveceller ved at styrke forbindelsen mellem neurotransmittere. Hjælper til hurtigere tænkning, bedre overblik, opmærksomhed og hukommelse.

 

Powered by Redox Mood, giver forstærket følelse af fred og ro

Redox Mood regulerer kroppens mængde af stress hormoner og giver derved en større ro både cellulært og følelsesmæssigt. Hjælper til bedre søvn og afslapning.

Bestil ved at ringe til mig på 60 93 45 10 eller skriv til mig her