ASEA

Redox Signalmolekyler

Asea er verdens første produkt, som indeholder Redox Signalmolekyler.

Asea er 100% identisk med de Redox Signalmolekyler kroppen selv danner, derfor kan alle tåle Asea.

Redox Sinalmolekyler er essentielle for at vi er i live. Vi danner Signalmolekyler når der bliver produceret energi (ATP) i vores celler. Redox Signalmolekyler er forudsætning for at vores krop kan restituere og genopbygge og for at vi kan optage næringsstoffer og antioxidanter.

Vores vigtigste antioxidant Gluthatione som vi selv danner, er forudsætning for reduktion af oxidativ stress. Asea øger produktionen af Gluthation op til 500%. Alle sygdomme udspringer af oxidativ stress.

Jo ældre vi bliver, jo færre Redox Signalmolekyler danner vi. Derfor ser vi tegn på aldring i huden og mærker det i vores krop. Stress, dårlig søvn, forurening, tilsætningsstoffer og andre miljøfaktorer, nedbryder vores forsvar. Derfor har vi brug for flere Redox Signalmolekyler.

Asea er et dagligt tilskud af Redox Signalmolekyler. Asea holder dig yngre længere med øget vitalitet, styrke og udholdenhed.

Bevar din sundhed.

Renu Advanced er den første hudplejeserie i verden, der indeholder Redox Signalmolekyler. Reduktion af ældningstegn ses hos 100% af testpersoner.

Bestil ved at ringe til mig på 60 93 45 10 eller skriv til mig her