Asea forhandler Danmark

Jeg er forhandler af Asea i Danmark, det vil sige jeg er partner i verdens eneste firma, der kan fremstille Redox Signalmolekyler, der er livsnødvendige for vores cellers funktion, kommunikation og restitution. Firmaet Asea er verdens førende indenfor cellulær sundhed og ligger i Utah USA.

Se produkterne her

Som forhandler/partner i Asea, distribuerer jeg patenterede produkter via min hjemmeside, dvs Asea distibuerer produkterne. Det betyder jeg ikke selv har noget lager, men at alle produkter bliver sendt direkte ud fra nærmeste distributionslager, til kunden der køber. Asea har 12 distributionscentre i verden,  distributionscenteret der dækker handelen i Europa, ligger i Holland.

Alle kunder og forhandlere opretter en månedlig bestilling af Asea som sendes afsted samme dato hver måned, pengene trækkes direkte fra det betalingskort der er oplyst på startdatoen.

Provision af al handel indsættes på en Smart Wallet konto hvor der kan tilknyttes et hævekort, eller pengene kan overføres til den konto jeg ønsker.

Som forhandler af Asea har jeg mulighed for at sælge produkter i alle lande hvor markedet er åbent, det vil på nuværende tidspunkt sige i 32 lande.

Ud over direkte salg, tilbyder jeg andre mennesker at blive forhandlere af Asea, for at give dem mulighed for at opnå bedre sundhed både fysisk og økonomisk.

Alle forhandlere/partnere arbejder sammen i teams, i det team jeg er del af hjælper vi hinanden med diverse udfordringer, holder sociale arrangementer og har både ugentlige og månedlige webinarer. Vi samarbejder også på tværs af teams, så alle der kan lide at arbejde med mennesker, har en positiv attitude og gerne vil høre en forskel, er hjertelig velkomne i mit team.

Skriv til mig hvis du har et spørgsmål eller bestil produkterne her: