Restitution

Vi taler meget om restitution, både efter sygdomsforløb og efter vi har dyrket sport og deltaget i konkurrencer af forskellig art.

Restitution er vigtig ved de fleste, men hvorfor er det så vigtigt og hvad er det kroppen selv gør når den restituerer sig? Hvordan kan vi hjælpe kroppen med at gøre det der er så vigtigt for os, på den bedst mulige og mest naturlige måde?

Restitution defineres som genoprettelse, helbredelse og æresoprejsning. For de fleste er det er nok mest defineret som genoprettelse af kroppens naturlige tilstand.

For at kroppen kan restituere, skal den danne signalmolekyler som sørger for al funktion, kommunikation og restitution af celler i hele kroppen. Det gør den helt af sig selv uden vores indblanden, i en konstant proces.

Når kroppen bliver belastet på en eller anden måde er der en del af kroppen der ikke fungerer optimalt, tilstanden fører til at får vi symptomer af forskellig art. Meget ofte får vi ondt et sted i kroppen, både hvis belastningen er arbejdsrelateret og i særdeleshed i relation til sportsudøvelse.

Vi ved i virkeligheden godt at kroppen har brug for ro og tid til at restituere sig for den kan helbrede og genoprette sig selv, men vi har ikke tid til at tage hensynet så derfor har vi brug for at gøre noget andet, så vi faktisk kan holde til det liv vi har valgt at leve.

Det er muligt at hjælpe kroppen til at den kan udføre og forbedre sin egen naturlige restitution, ved at indtage signalmolekyler der er identiske med kroppens egne molekyler og som netop er kroppens egen opskrift på genoprettelse af kroppens naturlige tilstand.

Skriv til mig, hvis du har et spørgsmål, eller bestil produkterne her: