Zoneterapi – allergi

Zoneterapi kan reducere/eliminere de fleste former for allergi, der findes utallige ting der kan fremkalde en allergisk reaktion hvor de mest velkendte nok er allergi overfor pollen, græs, birk og bynke. Symptomerne kender de fleste, løbende næser og øjne der ud over de løber, også ofte bliver irriterede og røde. Flere og flere danskere udvikler allergi, i dag har 21% af befolkningen allergi i en eller anden form og antallet af allergikere stiger for hvert år. De fleste der har allergi føler deres livskvalitet påvirkes negativt, både pgra ovenstående gener og fordi deres færden udenfor begrænses.

Hvordan hjælper zoneterapi?

Formålet med zoneterapi til allergikere er at styrke immunforsvaret, så den allergiske reaktion formindskes eller elimineres helt. Kroppen vil til enhver tid forsøge at bekæmpe udefra kommende påvirkninger/allergener, men mange har ikke et tilstrækkeligt immunforsvar, eller har et immunforsvar der overreagerer og kan derfor reagere allergisk på bla pollen, græs, birk og bynke.

Langt de fleste allergikere bruger forskellig slags håndkøbsmedicin – antihistaminer, for at slippe af med deres gener, der er bare ofte den bivirkning at mange bliver sløve og trætte, så livskvaliteten af den grund også påvirkes negativt. Allergikere der i stedet vælger at modtage zoneterapi, slipper for bivirkningerne, får afbalanceret kroppen generelt og får samtidig et energiboost til hele kroppen.

Zoneterapi wellnessinspiration

Læs mere om zoneterapi eller bestil tid her: