Revitaliserende Redox-gel

Det er ikke blot endnu en ansigtscreme. Det er en fugtighedsgel til hele din krop, der fungerer som hudprimer og har flere anvendelsesmuligheder. Lad dig ikke nøjes med gårsdagens
skønhedsrutiner. Transformer din huds udseende ved hjælp af RENU28® Revitaliserende Redox Gel. Komplet opgradering af hudpleje


RENU28-historien

Alle er født med glat og elastisk hud. Unge hudceller fornys hurtigt, men somtiden går, bliver dannelsen af nye celler, der skal erstatte de gamle, langsommere.Resultatet er en hud, der tydeligt ældes.
RENU28® Revitalizing Redox Gel revolutionerer den måde, vi tænker på hudpleje på.Ved brug af patentbaseret ASEA-redox-teknologi transporterer/giver RENU28 aktiveredox-signalmolekyler til din hud. Dette er grundlæggende hudpleje, når den er bedst.

Din krop regenererer, RENU28 forynger

Selvom hudens naturlige evne til at forny sig selv bliver ringere med tiden, fremmer den daglige påføring af RENU28 på 28 dage dannelsen af nye celler, der skal erstatte de gamle, på hudens overflade, så du får en mere velplejet hud fra top til tå. RENU28 er et skønhedsprodukt til hele kroppen, der reducerer fremkomsten af cellulite og rynker, beroliger huden, hydrerer huden og giver midlertidig lindring af muskelsmerter.

  • Reducerer fremkomsten af cellulite og rynker og forbedrer hudens struktur og udglatter huden
  • Lindrer ubehag i huden, når du har barberet dig eller taget sol
  • Lindrer midlertidigt muskelsmerter
  • Støtter fornyelsen af celler på hudens overflade, så den synligt ser yngre ud

Gør din hud mere kraftfuld

ASEAs patentbaserede proces producerer redox-molekylder, der bruges iRENU28®, som er en grundlæggende hudpleje, når den er bedst, og somforbedrer hudens sunde, ungdommelige udseende.

Dokumenterede resultater

Et verdensberømt dermatologisk forskningsinstitut, Dermatest®, har udført kliniske
test på RENU28 med forbløffende resultater.
Kliniske test viste forbedringer i løbet af 28 dage.

Skriv til mig, hvis du har et spørgsmål eller bestil produkterne her: